Աղցան - Կերակրատեսակներ - Պրակտիկ խոհանոց - Տեղեկատվություն - Օրը կգա, բարին՝ հետը
Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Կերակրատեսակներ

Աղցան
ԱՂ­ՑԱՆ ԿԱ­ՐՈ­ՍՈՎ 

Վերց­նել 5-6 կապ կա­րոս, մաք­րել, լվա­նալ և խաշ­ել այն­քան ջրով, որ եփ­վե­լուց հե­տո կաթ­սա­յի մեջ ջուր չմ­նա: Այ­նու­հետև ավե­լաց­նել 100-200 գր կա­րագ կամ 1-1,5 լի­քը ճաշ­ի գդալ յուղ, աղ, 3-4 ձու: Մա­տու­ցել տաք վի­ճա­կում: Եթե խաշ­ե­լուց հե­տո, այ­նու­ա­մե­նայ­նիվ, կաթ­սա­յի մեջ ջուր մնա, մի թա­փեք. այն կա­րե­լի է խմել՝ որ­պես վի­տա­մին­նե­րով հա­րուստ և երի­կամ­նե­րի հա­մար չա­փա­զանց օգ­տա­կար թուրմ:


անցնել հղումով



Կատեգորիա: Կերակրատեսակներ | Ավելացրեց: armenlur (26.01.2013)
Դիտումներ: 947 | Տեգեր: խոհանոց, աղցաններ | - Վարկանիշ -: 0.0/0