Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Կերակրատեսակներ

Կաղամբը տապակած
ԿԱՂԱՄԲԸ ՏԱՊԱԿԱԾ

Կա­ղամ­բը մանր կտ­րա­տել, լվա­նալ և քիչ ջրով շո­գե­խաշ­ել՝ ըն­թաց­քում ավե­լաց­նել աղ: Առան­ձին ամա­նի մեջ 2 գլուխ սո­խը յու­ղով տա­պա­կել, ավե­լաց­նել 4 հատ մաք­րած լո­լիկ կամ մեկ ճաշ­ի գդալ տո­մա­տի մա­ծուկ, 3 հատ կա­նաչ պղ­պեղ, հա­մեմ, կա­րոս, 5 րո­պե եռաց­նել, վրան լց­նել շո­գե­խաշ­ած կա­ղամ­բը և լավ խառ­նել: 
Մա­տու­ցել տաք վի­ճա­կում:
Կատեգորիա: Կերակրատեսակներ | Ավելացրեց: armenlur (26.01.2013)
Դիտումներ: 4487 | Տեգեր: խոհանոց, տապակա, կաղամբ | - Վարկանիշ -: 5.0/1