Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Պահածոներ

Աջիկա
ԱՋԻԿԱ

1. 5 կգ կար­միր պղ­պե­ղը սեր­մե­րից մաք­րել, լվա­նալ, աղալ և մեղմ կրա­կով եփել՝ ըն­թաց­քում ավե­լաց­նե­լով 300 գրամ ծե­ծած սխ­տոր, մի կապ խա­ռը կա­նա­չի կամ մի­այն կա­րոս, 0,5 բան­կա տո­մա­տի մա­ծուկ, աղ: Երբ պատ­րաստ լի­նի, եռա­լու պա­հին լց­նել բան­կա­նե­րի մեջ և փա­կել:

2. Կա­րե­լի է պատ­րաս­տել նաև հետևյալ կերպ. 2 կգ սո­խը 0,5 շիշ ձե­թով տա­պա­կել, ավե­լաց­նել աղա­ցած պղ­պե­ղը, սխ­տոր, կա­նա­չի և շա­րու­նա­կել այն­պես, ինչ­պես նկա­րագր­ված է վերևում: 
Կատեգորիա: Պահածոներ | Ավելացրեց: armenlur (26.01.2013)
Դիտումներ: 27941 | Տեգեր: խոհանոց, աջիկա | - Վարկանիշ -: 3.2/27