Երշիկ - Քաղցրավենիք - Պրակտիկ խոհանոց - Տեղեկատվություն - Օրը կգա, բարին՝ հետը
Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Երշիկ
Պատրաստել ցանկացած տեսակի կրեմ (սիրողական, եփովի, խտացրած կաթով ու կարագով և այլն) ավելացնել 2 ճ/գ կակաո, մեջը փշրել պատրաստի պեչենիներ (գալեթ) այնպես, որ փշրանքները լինեն անհավասար և գդալով լավ խառնել: Պոլիէթիլային տոպրակը մի կողմից բացել, վրան փռել ստացված զանգվածը, ռուլետի պես փաթաթել, լավ սեղմել բոլոր կողմերից, մինչև զանգվածը խիտ կպչի, երշիկի պես դառնա գլանաձև և դնել սառնարանի սառցախցիկում: 2-3 ժամ հետո վերցնել, վրայից հանել տոպրակը և կտրտել երշիկի պես: 

Ստացվում է համեղ խմորեղեն, իսկ տեսքը նման է իսկական սիրողական երշիկի:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (07.03.2013)
Դիտումներ: 781 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց | - Վարկանիշ -: 0.0/0