Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Ջեմով տորթ
2 ձուն 1 թ/բ շաքարավազով հարել մինչև դառնա գոգլի, ավելացնել 150 գր կարագ, 0,5 բանկա թթվասեր, 0,5 թ/գ սոդա, մի պտղունց աղ, 1 հատ վանիլին: Ամբողջ զանգվածը լավ խառնել, ավելացնլ այնքան ալյուր, որ ստացվի ձեռքերին չկպչող փափուկ խմոր: Բաժանել 3 մասի և միջին կրակով առանձին-առանձին թխել: Ծիրանի ջեմին խառնել 0,5 կիտրոն և թխված շերտերը միացնել դրանով: 

Երեսին կարելի է ցանել շաքարի փոշի կամ տաք գլազուր լցնել: 


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 4492 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0