Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Կիտրոնով տորթ

4 ձվի դեղնուցը 1 թեյի բաժակ շաքարավազի հետ հարել (դարձնել գոգլի), ավելացնել 250 գր կարագ, 200 գր թթվասեր, 1 թ/գ սոդա (սոդան խառնել թթվասերին), 2 բաժակ ալյուր և թխել ջեռոցում միջին կրակով:

ԿՐԵՄ. 4 ձվի սպիտակուցը 1 թ/բ շաքարավազի հետ դարձնել բեզե և մեջը տրորել 1 հատ կիտրոն (նախընտրելի է աղալ): Ստացված կրեմը քսել երեսին ու կողքերին և զարդարել տորթի փշրանքներով:

Նույնից կարելի է 2 շերտ թխել, իրար միացնել նույն կրեմով, որպեսզի ավելի բարձր ստացվի:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1803 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0