Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Ռուլետ
Վերցնել 1 բանկա խտացրած կաթ, 2 ձու, 1 թեյի գդալ սոդա, 1 թեյի բաժակ ալյուր, լավ խառնել: Ստացվում է ծորացող խմոր: Այն լցնել նախապես տաքացրած և ներսից յուղ քսած ամանի մեջ կամ հատակին յուղաթուղթ՝ կալկա դնել, գդալով խմորը հավասարեցնել և թխել: 

Ջեռոցից հանելուց անմիջապես հետո ջեմ քսել և ռուլետի պես փաթաթել, վրան ցանել շաքարի փոշի:




Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1500 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց | - Վարկանիշ -: 0.0/0