Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Տորթ «Անուշ»
3 ձուն մի թ/բ շաքարավազի հետ հարել,ավելացնել 0,5 բանկա խտացրած կաթ, 200 գր թթվասեր 0,5 թ/գ սոդա, 0,5 թ/բ կարտոֆիլի օսլա, 1 թ/բ ալյուր: Նույնից պատրաստել ևս մեկ հատ: Թխել թույլ կրակով և շերտերը միացնել կրեմով:

ԿՐԵՄ. 400 գր կարագը շաքարի փոշու հետ լավ խառնել, ավելացնել 1 հատ վանիլին: 
Տորթի երեսին ցանել շաքարի փոշի:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1271 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0