Տորթ «Գայանե» - Քաղցրավենիք - Պրակտիկ խոհանոց - Տեղեկատվություն - Օրը կգա, բարին՝ հետը
Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Տորթ «Գայանե»
4 ձվի սպիտակուցը 1 թ/բ շաքարավազի հետ դարձնել բեզե և թխել շատ թույլ կրակով՝ նախապես թիթեղի վրա յուղաթուղթ փռելով:

ԽՄՈՐԸ. 1 թ/բ շաքարավազը 4 ձվի դեղնուցով լավ հարել, ավելացնել 300 գր կարագ, 0,5 թ/գ սոդա, 4 ճ/գ քացախ, 3-4 թ/բ ալյուր, լավ խառնել: Ստացվում է փափուկ խմոր: Բաժանել 2 մասի և առանձին-առանձին թխել ջեռոցում միջին կրակով: Սառչելուց հետո առաջին շերտին կրեմ քսել, վրան դնել թխված բեզեն, երեսին կրեմ քսել, ծածկել երկրորդ շերտով: 

Տորթի կողքերին և երեսին ջեմ քսել ու զարդարել փշրանքներով:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 844 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0