Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Տորթ «Մազուրկա»
4 ձուն մի թե­յի բա­ժակ շա­քա­րա­վա­զով դարձ­նել գոգ­լի, ավե­լաց­նել 1 ճաշ­ի գդալ կա­րագ, մի թե­յի բա­ժակ ծե­ծած ըն­կույզ, մի թե­յի բա­ժակ քիշ­միշ, մի թե­յի գդալ սո­դա՝ 1 ճաշ­ի գդալ քա­ցա­խին խառ­նած, մի թե­յի բա­ժակ ալ­յուր, վա­նի­լին, մի պտ­ղունց աղ: Լավ խառ­նել՝ մինչև մի­ա­սեռ դառ­նա­լը: Ստաց­վում է թթ­վա­սե­րի թանձ­րու­թյան խմոր: 

Այն լց­նել տոր­թի հա­մար նա­խա­տես­ված ամա­նի մեջ և մեղմ կրա­կով թխել ջե­ռու­ցում:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (10.03.2013)
Դիտումներ: 2157 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 2.0/1