Տորթ «Զեբր» - Քաղցրավենիք - Պրակտիկ խոհանոց - Տեղեկատվություն - Օրը կգա, բարին՝ հետը
Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Տորթ «Զեբր»
5 ձուն 2 թ/բ շաքարավազի հետ դարձնել գոգլի, ավելացնել 100 գր կարագ, 400 գր թթվասեր՝ 1 թ/գ սոդայով, 3 թ/բ ալյուր, լավ խառնել ու բաժանել 2 մասի: Խմորի մի մասին խառնել 1 ճ/գ կակաո: Թխելու ամանի հատակին յուղաթուղթ դնել, վրան և ամանի կողքերին յուղ քսել, կենտրոնում լցնել 1 ճ/գ սպիտակ խմորից, վրան՝ նույնքան կակաոյով խմորից և այդպես հաջորդաբար շարունակել մինչև խմորի վերջանալը: Թխել մեղմ կրակով՝ ջեռոցում՝ 30-35 րոպե. թխվելուց հետո սառեցնել և վրան գլազուր լցնել:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1347 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0