Վաֆլի - Քաղցրավենիք - Պրակտիկ խոհանոց - Տեղեկատվություն - Օրը կգա, բարին՝ հետը
Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Վաֆլի
200 գր կարագը ամանի մեջ հալել, բայց չեռացնել, ավելացնել 5 ձու, խառնել 300 գր շաքարավազ, 200-300 գր ալյուր, գդալով լավ խառնել, մինչև դառնա միասեռ, որից հետո գդալով լցնել նախապես տաքացրած վաֆլի թխելու հատուկ հարմարանքի մեջ, կափարիչով ծածկել: 

Թխվում է շատ արագ:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1123 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց | - Վարկանիշ -: 0.0/0