Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Շաքարային տորթ
Վերցնել 5 ձվի դեղնուց, 1 թեյի բաժակ շաքարավազ, 200 գր կարագ, 200 գր թթվասեր, 0,5 թ/գ սոդա, 3 բաժակ ալյուր, լավ խառնել: Ստացված զանգվածը բաժանել 2 անհավասար մասի: Յուրաքանչյուրն առանձին թխել և շերտերը միացնել կոնֆիտյուրով պատրաստած կրեմով: Մեծ շերտը տակը դնել: Երեսին նույնպես կրեմ քսել և զարդարել փշրանքներով ու շաքարի փոշիով:

Օգտագործել ԿՐԵՄ 7-ը։


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1374 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0