(բլինչիկ)
3-4 ձու, 1 ճաշի գդալ հալած յուղ, 1 ճաշի գդալ ձեթ, 10 ճաշի գդալ ալյուր (միջին բարձրության), 0,5 լիտր գոլ կաթ, աղ, սև պղպեղ, 5 հատ խոշոր սոխ, 700 գ փափուկ միս
Խմորը: Էմալապատ ամանի մեջ ձուն կոտրել, լավ հարել, ավելացնել յուղ, ձեթ, աղ, ալյուր և աստիճանաբար լցնել կաթը, խառնել այնքան, մինչև դառնա միասեռ զանգված (կարելի է մաղով քամել), որից հետո թխել բլիթները: Լավ տաքացրած թավայի հատակին միայն մեկ անգամ ձեթ քսել և համապատասխան չափի շերեփով խմորը լցնել և ձեռքի արագ շարժումով թավան պտտեցնել այնպես, որպեսզի խմորը հավասարաչափ տարածվի ողջ մակերեսով, 1-2 րոպե կրակին պահելուց հետո բլիթը շուռ տալ, սակայն չթողնել, որ շատ կարմրի: Ստացվում է շատ նուրբ բլիթ: Վերջացնելուց հետո յուրաքանչյուր բլիթի մեջ մսից պատրաստած լցոնը դնել և փաթաթել այնպես, որպեսզի միսն ամբողջապես փակվի, որից հետո յուղով տապակել և մատուցել տաք վիճակում:
Լցոնը: Միսը խաշել, աղալ (կարելի է հում վիճակում), տապակել յուղով, ընթացքում ավելացնել սոխ, աղ, սև պղպեղ, մանր կտրատած կարոս: Եթե միսը քիչ լինի կարելի է լցոնին խառնել եփած բրինձ: