Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Պահածոներ |
Աջիկա
ԱՋԻԿԱ 1. 5 կգ կարմիր պղպեղը սերմերից մաքրել, լվանալ, աղալ և մեղմ կրակով եփել՝ ընթացքում ավելացնելով 300 գրամ ծեծած սխտոր, մի կապ խառը կանաչի կամ միայն կարոս, 0,5 բանկա տոմատի մածուկ, աղ: Երբ պատրաստ լինի, եռալու պահին լցնել բանկաների մեջ և փակել: 2. Կարելի է պատրաստել նաև հետևյալ կերպ. 2 կգ սոխը 0,5 շիշ ձեթով տապակել, ավելացնել աղացած պղպեղը, սխտոր, կանաչի և շարունակել այնպես, ինչպես նկարագրված է վերևում: | |
Դիտումներ: 28175 | | |