Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Գլազուր
0,5 թեյի բաժակ շաքարավազը 1 ճ/գ կակաոյի հետ լավ խառնել, ավելացնել 3 ճ/գ կաթ (կամ ջուր), եռացնել, ընթացքում ավելացնել 50 գրամ կարագ, խառնել այնքան, մինչև կարագը հալվի, կրակից վերցնել և անմիջապես տաք վիճակում լցնել պատրաստի թխվածքի վրա


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (07.03.2013)
Դիտումներ: 16090 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց | - Վարկանիշ -: 1.0/1