Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Չորաբլիթ
ՉՈՐԱԲԼԻԹ (սուշկի) - ՕՂԱԲԼԻԹ

3 ձուն 1 թեյի բաժակ շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել 200 գր կարագ, 1 շիշ մածուն, 1 թեյի գդալ սոդա և այնքան ալյուր, որ ստացվի պինդ խմոր: Պատրաստել փոքրիկ չորաբլիթներ,երեսին ձու քսել և թխել մեղմ կրակով: Նույն խմորով կարելի է պատրաստել նաև օղաբլիթ (բուբլիկ) միայն ավելի խոշոր չափով:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 2237 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց | - Վարկանիշ -: 0.0/0