Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

«Ոզնի»
3 ձվի դեղնուցը 4 ճաշի գդալ շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել 3 ճաշի գդալ հալած յուղ, 1 հատ վանիլին, 0,5 թեյի գդալ սոդա և այնքան ալյուր, որ ստացվի չկպչող փափուկ խմոր: Ստացված զանգվածը բաժանել մանր գնդերի, ամեն մեկը թաթախել ծեծած ընկույզի մեջ և թխել: 



Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1589 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց | - Վարկանիշ -: 0.0/0