Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Սիռնիկ
200 գրամ կաթնաշոռին խառնել 1 ձու, մի փոքր բուռ շաքարավազ, մի քիչ աղ, մի թեյի գդալ սոդա և այնքան ալյուր, որ ստացվի ձեռքին մի քիչ կպչող խմոր, բաժանել մանր գնդերի և ալյուրի օգնությամբ ամեն մեկը ձեռքով բացել 5 մմ հաստությամբ և տապակել ձեթով: 

Մատուցել կամ երեսին շաքարի փոշի ցանած վիճակում կամ էլ թթվասերով:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1756 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց | - Վարկանիշ -: 0.0/0