ԽՄՈՐ. 5 ձուն 1 թ/բ շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել 100 գր կարագ, 0,5 բանկա խտացրած կաթ, 300 գր թթվասեր, 1 թ/գ սոդա, 2 թ/բ ալյուր: Նույնից թխել երկու հատ: Յուրաքանչյուր շերտը հորիզոնական ուղղությամբ կտրել, կրեմով բոլոր շերտերը միացնել, երեսին նույնպես կրեմ քսել և փշրանքներով զարդարել (խմորից նախապես մի քիչ վերցնել, առանձին թխել՝ վրան ցանելու համար):
ԿՐԵՄ. 200 գր կարագը լավ հարել և մաս-մաս ավելացնել 1 բանկա խտացրած կաթ և մի հատ վանիլին:
|