2 ձուն 1 թ/բ շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել, 50 գր կարագ, 0,5 թ/գ սոդա, 100 գր ծեծած ընկույզ, 1 ճ/գ մեղր, 2 թ/բ ալյուր: Լավ խառնել, բաժանել 3 մասի և առանձին-առանձին թխել ջեռոցում՝ միջինից մի քիչ թույլ կրակով: Թխվելուց հետո սառեցնել և շերտերը միացնել կրեմով:
ԿՐԵՄ. Մի բանկա թթվասերը խառնել 3-4 թ/բ շաքարի փոշու հետ, լավ հարել, ավելացնել 50 գր կարագ, 100 գր ծեծած ընկույզ: Մինչև շերտերին քսելը կրեմը պահել սառնարանում:
|