Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Խնձորով տորթ

2 ձուն 1 թ/բ շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել 200 գր կարագ, 0,5 թեյի գդալ սոդա, 1 հատ վանիլին, 3 թեյի բաժակ ալյուր: Ստացված խմորը բաժանել 3 մասի: Նախապես ջեռոցը լավ տաքացնել և թխել միջին կրակով:

ԿՐԵՄ. 200 գր թթվասերը հարել, ավելացնել 0,5 թեյի բաժակ շաքարավազ, 2-3 հատ քերիչով անցկացրած խնձոր, լավ խառնել, մի քիչ սառեցնել սառնարանում և դրանով շերտերը միացնել՝ վերջում տորթի երեսին լցնելով տաք գլազուր:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 2483 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0