2 ձուն 1 թ/բ շաքարավազի հետ լավ հարել, ավելացնել 20 գր կարագ, 200 գր թթվասեր, 0,5 թ/գ սոդա (նախապես խառնել թթվասերին), 1 ճաշի գդալ քացախ, 3-3,5 թեյի բաժակ ալյուր, հունցել ձեռքերին չկպչող փափուկ խմոր, բաժանել փոքր գնդերի և ընկույզի համար նախատեսված հատուկ ամանը (ֆորման) լավ յուղել, գնդիկները հերթով դնել մեջը, կափարիչով փակել և թխել մեղմ կրակի վրա: Թխվում է շատ արագ: Վերջում ընկույզի կեսերը կրեմով միացնել: Մեջը կարելի է դնել ընկույզ, պնդուկ, չամիչ և այլն:
ԿՐԵՄ. Պատրաստել պինդ կրեմ, որի համար առաջարկվում է սույն գրքում տրված կրեմներից որևէ մեկը:
|