Գլխավոր էջ » Հոդվածներ » Պրակտիկ խոհանոց » Քաղցրավենիք

Ընկույզով տորթ
1 թ/բ շաքարավազը 2 ձվի հետ դարձնել գոգլի, ավելացնել 0,5 թ/գ սոդա, 50 գր կարագ, 100 գր ծեծած ընկույզ, 1 ճ/գ մեղր, 2 թ/բ ալյուր: Խմորը բաժանել 3 գնդի: Թիթեղի վրա յուղ քսել և գնդերն առանձին-առանձին թխել:

ԿՐԵՄ. 1 բանկա թթվասերը մեկ քառորդ թ/բ շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել 100 գր ծեծած ընկույզ, 50 գր կարագ: Ամբողջը լավ խառնել և դրանով շերտերը միացնել: Տորթի երեսին կրե քսել և վրան ցանել ծեծած ընկույզ:


Կատեգորիա: Քաղցրավենիք | Ավելացրեց: armenlur (08.03.2013)
Դիտումներ: 1062 | Տեգեր: Պրակտիկ խոհանոց, տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0