1 թ/բ շաքարավազը 2 ձվի հետ դարձնել գոգլի, ավելացնել 0,5 թ/գ սոդա, 50 գր կարագ, 100 գր ծեծած ընկույզ, 1 ճ/գ մեղր, 2 թ/բ ալյուր: Խմորը բաժանել 3 գնդի: Թիթեղի վրա յուղ քսել և գնդերն առանձին-առանձին թխել:
ԿՐԵՄ. 1 բանկա թթվասերը մեկ քառորդ թ/բ շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել 100 գր ծեծած ընկույզ, 50 գր կարագ: Ամբողջը լավ խառնել և դրանով շերտերը միացնել: Տորթի երեսին կրե քսել և վրան ցանել ծեծած ընկույզ:
|